Amanda Natascha

Svar

Publicerad 2012-07-29 23:26:50 i Min vardag,

Sofie
Hej ! Du verkar kunna rätt mycket om träning/kost och sånt :) Jag har en fråga : Jag vill inte gå ner i vikt utan bara få bort fett vid magen och inne vid låren ,hur ska jag träna och äta då ? Har du några bra övningar för just don ställerna ? Och vad är det jag inte ska äta , godis och sånt ska man ju hoppa över , men vad är det mer som man ska hoppa över ? :) Svara gärna i ett inlägg ! :) ps: du har grym blogg , kram !

Svar: Hej, tack vad gullig du är! 
Först måste du veta att inom träningen går det inte att punktförbränna!! Det menas med att du tex inte kan bestämma vart på kroppen du vill tappa, som i ditt fall mage och lår. Så mitt tips till dig som jag själv går efter är att motionera. Gå morgonpromenader, ut och löpa eller plåga dig själv på löpbandet/crosstrainen. Då kan jag lova dig att du kommer se och känna stora resultat på magen och låren. Det finns ju såklart maskiner för lår och mage men jag tycker du endast borde satsa på motion. Man kan lätt bygga muskler och då kan man genast se större ut.
Men det viktigaste av allt är ju såklart kosten. Du måste vara stenhård med onyttigheterna och faktiskt alkoholen om du vill vara så hård haha. Äta regelbundet och aldrig hoppa en måltid, det är jätte bra med små mellanmål. Små äta är det värsta du kan göra!
Testa också att skippa kolhydrater (pasta,ris,potatis) som jag inte ätit på ett snart ett halv år och känner/ser stor skillnad. Är det svårt, ät kolhydrater med måtta till lunch och inte alls till middag. Gör istället en god sås till köttet och massa grönsaker, avokado, fetaost, keso osv.. Men ät bra och rör på dig =) Lycka till!

Om

Min profilbild

Amanda Maria Natascha Sundström

20 åring som njuter av livet fullt med drömmar och planer. På fritiden älskar jag att träna och umgås med vännerna. Jag är alltid glad och positiv och skriver gärna om precis vad som helst, som händer i mitt helt vanliga liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela