Amanda Natascha

Lördag 29e

Publicerad 2015-08-29 11:06:31 i Min vardag,

Hej hopp!! Tjejen med typ noll krafter kvar. Fan vad jag slitit denna vecka som var men oj oj vad bra det blev! Vilken öppning vi hade på glashuset i torsdags. 😍 
Privat DJ, dansare som dansade i våra fina kläder längst Drottninggatan, ballonger, huuur mycket fina och glada kunder som helst. Jag minglade självklart runt med Celsius vilket uppskattades väldigt mycket. Så kul!! Butiken har blivit hur fin och fräsch som helst verkligen. 
Men det har varit tidiga mornar och sena kvällar, trots att jag kommit från jobbet 10 på kvällen så har jag begett mig till gymmet. Riktig kämpe men jag vill och är så taggad på att ligga i nu. Och jag känner mig på god väg 😃

Nu är jag på väg till älskade VM i Nacka för ett kort fyra timmars pass. Det känns knappt som lördag, man blir så dag-blind av att jobba hela tiden. Har liksom gått upp typ fem varje morgon för att morgon träna också haha. Någon mår inte bra, den saken är klar.. 
Igår gick jag och la mig 9 på en fredag liksom haha... 
Men idag kommer att bli en bra dag och jag längtar ❤️ 
Sen är jag lång-ledig ☺️☺️ 

Om

Min profilbild

Amanda Maria Natascha Sundström

20 åring som njuter av livet fullt med drömmar och planer. På fritiden älskar jag att träna och umgås med vännerna. Jag är alltid glad och positiv och skriver gärna om precis vad som helst, som händer i mitt helt vanliga liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela