Amanda Natascha

Lördag förfan!

Publicerad 2015-01-31 13:57:28 i Min vardag,

Shit, idag vaknade jag upp och kände mig sjukt pigg!! Fick nästan panik och bah är jag frisk nu eller?! Åh hoppas. *peppar peppar* Vill så gärna åka och träna imorgon. Eller måndag... 
Det som gör mig stolt är att jag inte svullat alls nu när jag varit sjuk, vilket jag annars är expert på. Igår testade jag äntligen protein glass jag varit nyfiken på så länge. Mums var det! 

Ikväll skulle jag egentligen fira min fina Amanda som fyller år! 😍 men jobbar till sent och orkar verkligen inte ta mig ända till Märsta då. Men ska självklart förbi min älskade bästavän som också ska firas ikväll. Hon bor ju så mycket närmare mig också. Lämna present och umgås där tänkte jag göra sen åker jag nog hem. Är ensam hemma så får nog sällskap. 

Juste! Fick hem min nya jacka nyss, kanske lite sent ute men jag har varit så osäker på om jag skulle köpa en.. Verkligen dragit ut på det. Har min drömjacka jag velat ha nu i flera år men har aldrig köpt den?! Sjukt dålig på att ta tag i saker. Men så hittade jag en super fin jag beställde hem. Blir nog bara denna vinter jag använder den. Dom få dagarna vi har kvar 😂 

Nu blir det lördags-jobb! 💸💸 
Puss 

Om

Min profilbild

Amanda Maria Natascha Sundström

20 åring som njuter av livet fullt med drömmar och planer. På fritiden älskar jag att träna och umgås med vännerna. Jag är alltid glad och positiv och skriver gärna om precis vad som helst, som händer i mitt helt vanliga liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela