Amanda Natascha

Happy neeeew year!!!

Publicerad 2013-12-31 11:52:11 i Min vardag,

Helt galet, redan ny år och imorgon är det redan 2014 vilket betyder mycket för mig! Det är sååå mycket häftigt som kommer att hända... jag slutar skolan, jag tar studenten, jag flyttar, reser, tar körkort, blir vuxen!!!! Bara leka med den tanken... Ryser! 2013 har varit ett väldigt tufft år för mig men också ett grymt bra, grymma resor, nya vänner för livet! Vill göra en återblick när jag har tid med massa bilder på året...kul! 
Jag jobbade igår, stängde. Sen hämtade en fin person upp mig. Sista natten spenderades perfekt! Mysigt... Just nu testar jag alla klänningar som kom igår (!!) och ska strax ner till centrum/sollentuna c för det sista inför kvällen... Kanske slänger in ett sista inlägg sen, annars får ni ha världens umderbaraste kväll och natt! Ta hand om varandra!! Tänk inte, kör bara, det ska jag göra ☺️☺️☺️ Pussss!!!! 🎉🎉

Förra året va vi så snygga 😚

Om

Min profilbild

Amanda Maria Natascha Sundström

20 åring som njuter av livet fullt med drömmar och planer. På fritiden älskar jag att träna och umgås med vännerna. Jag är alltid glad och positiv och skriver gärna om precis vad som helst, som händer i mitt helt vanliga liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela