Amanda Natascha

Hello

Publicerad 2014-08-31 14:23:11 i Min vardag,

Jag jobbade till 18.00 igår och meningen var att jag skulle ut, men jag ändrade mig pga vissa anledningar. 
Så det blev en tjej-kväll istället vilket bara inte kunde blivit bättre. Väldigt mycket tjej-time nu på sistone känner jag hehe, men jag älskar det! 
Jag Catrin hade bestämt att ses och vara hemma hos mig, Moa och Nathanya kom också som jag aldrig träffat förut och wooow vilka tjejer, allihopa! ☺️☺️ 
Vi ordnade en massa god plock mat, massa musik och skratt hela kvällen lång. Jag tjatar ofta om att det var längesen jag skrattade så mycket som jag gjort, men igår, det slår allt! Jag hade ont i magen, käkarna, halsen, ögonen för att jag verkligen skrek av skratt 😜 nästan gång blir det vattentät maskara alltså, underbart! Inte sista gången jag umgås med dessa tokar, det bästa av allt är att vi redan smidit planer! Längtar! 


Idag tog jag mig upp tidigt för ett bokstavligt talat hemskt cardiopass. Shit vad tufft det var! Så himla skönt... Älskade Carro hämtade sedan upp mig så åkte vi till Maries jobb och köpte dunder detox-kurer. Så nu kör vi!!! Jag drar om 20 dagar och kuren är på 20 dagar, så perfekt och spännande!! 😘

Om

Min profilbild

Amanda Maria Natascha Sundström

20 åring som njuter av livet fullt med drömmar och planer. På fritiden älskar jag att träna och umgås med vännerna. Jag är alltid glad och positiv och skriver gärna om precis vad som helst, som händer i mitt helt vanliga liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela