Amanda Natascha

Sunny lovely day

Publicerad 2013-02-28 15:44:00 i Min vardag, Shopping,

Igår blev det vilo dag från träningen och allt tänkande på det. Jag ville äta god mat och shoppa.. Fick mammas kort så det kunde inte bli bättre.
Fick med mig lite underkläder och massa vår snyggt. Sen bestämde jag mig för att åka hem till min sjuka lilla vän Fia och göra henne sällskap med Sushi och massa gott. Hon blev glad! Kul.. Vi låg nerbäddade i soffan hela kvällen och kollade massa filmer och serier. Mys! Natten spenderades med ❤. Också mysigt hihi..
Idag blev det att shoppa ett par nya fräsha jeans, jätte nöjd! Vädret är underbart. Hade bara skinjacka när jag gick för att shoppa. Så härligt!

Strax...Vid fyra tiden plockar min kära moster upp mig, vi ska nämligen upp till kära Falun under helgen. Mysa med alla mina underbara som jag träffar allt för sällan. . :) Kan inte bli mer perfekt. Puss puss

Om

Min profilbild

Amanda Maria Natascha Sundström

20 åring som njuter av livet fullt med drömmar och planer. På fritiden älskar jag att träna och umgås med vännerna. Jag är alltid glad och positiv och skriver gärna om precis vad som helst, som händer i mitt helt vanliga liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela