Amanda Natascha

snurrfia

Publicerad 2013-09-30 22:39:07 i Min vardag,

Okej det har gått åt helvette med att plugga haha .. tankarna är någon helt annanstans och jag sitter bara och drömmer mig bort. Kan ingenting tills provet imorgon men det är bara att kämpa på.
Tänker på hur jag känner mig just nu och allt jag vill göra som inte har med det jag borde göra.. Jag vill träna, jag vill svettas och plåga mig på bandet, jag saknar min kropp, jag saknar min platta mage.. Jag hatar att mitt godisförbud har kommit tillbaka och jag är arg över att jag åt godis i helgen. Fan.Jag borde städa mitt rum men har ingen ork till dig det för tycker mitt rum ser förjävligt ut och vill ha nya möbler. Har sagt till pappa att jag inte tänker städa tills han köper en ny garderob till mig. Jag har så mycket grejjer överallt och får knappt plats med att ha allt uppe, det irriterar mig. Och jag vill hänga upp mina fina toppar fint men allt ligger just nu i en enda stor hög på golvet och bara blir skrynkliga, så då kan jag ändå inte hänga upp dem.
Jag saknar mamma så fort hon inte är hemma, hennes närvaro gör mig alltid lugn och jag mår alltid som bäst när hon är runt om kring mig. Jag saknar fia som är på andra sidan jordklotet, jag saknar att bara vara med henne, alla bekymmer släpper alltid då och jag känner mig som världens lyckligaste tjej. Är arg över att vi aldrig riktigt hittade på något innan hon åkte, inte ens i sommar träffades vi, jo en gång.. Det ångrar jag. Jag vill träffa Vanessa och Nathalie men jag hinner aldrig för måste hela tiden plugga, men jag pluggar ju ändå inte så kan lika gärna träffa dom. Och imorgon är det premiär här hemma hos mig för min Studdy Buddy som ska komma hem till mig en gång i veckan och plugga med mig i två timmar. Det var pappas överraskning till mig... åh vad jag trodde att det skulle vara något heeelt annat. Typ en ny garderob.. Men jag hade fel! Jag vill åka till gymmet och vara där tills mina kläder är blöta, jag vill ha på så hög musik så den yttre världen inte existerar för någon timma. Det vill jag! Nu vill jag göra allt som inte har med Samhällskunskap att göra, för det bryr jag mig inte om.
Jag tänker på min underbara lilla kusin och familjen, kära kusiner och kära moster och man. Jag tänker på hur jobbigt ni har det och här sitter jag och ändå klagar på små saker. Men jag glömmer inte bort er, jag lovar... Jag saknar min nya fina kusin som jag inte ens har träffat än, och jo jag saknar honom ändå. Vill hålla honom och gosa, det vill jag verkligen. Jag saknar min älskade Elin som är så långt borta från mig. Vill mysa och pussa henne, det var längesen. Äta fruktsallad och prata och livet, om träningen. Och Jag saknar min bror och jag saknar tiden i Magaluf med Malin då alla bekymmer bara var borta. Jag vill ha sommar och ha bruna ben! Jag vill jag vill så mycket just nu.....

Om

Min profilbild

Amanda Maria Natascha Sundström

20 åring som njuter av livet fullt med drömmar och planer. På fritiden älskar jag att träna och umgås med vännerna. Jag är alltid glad och positiv och skriver gärna om precis vad som helst, som händer i mitt helt vanliga liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela