Amanda Natascha

Lördag

Publicerad 2014-11-29 20:50:11 i Min vardag,

Ledig helg! Wooaaaw! Längesen.. I torsdags kväll efter jobbet kände jag att sjukan började närma sig. Pappa har länge varit sjuk + så jobbar jag på ett väldigt risksmittande jobb och så går det ju något just nu, inge snack om saken.. Rätt känsla! Vaknade upp igår med feber, halsont och allt man kan tänka sig. Var tvungen att bita ihop på jobbet hela morgonen 8-14 sen klarade jag inte mer så min underbara kollega tog över mig. Tack och lov... 
Hemma vilade jag rejält hela långa dagen och..... SVULLADE 😍 snacka om värt! En hel choklad påse och en hel yollibox. Glad tjej haha. Deckade efter Idol.


Idag blev det dock pytte lite jobb för Celsius som jag ställde upp för lovade jag när jag var frisk haha. Ångrade det imorse men det gick bra! När jag var klar blev det raka vägen mot älskade Alice och hennes helt fantastiska lägenhet. Så mysig 😍 blev en riktig tjejkväll, hon fixade mitt hår som jag är helt otroligt nöjd med. Gud hon är så duktig!! Vi hann även sätta upp julgranen, prata en massa, dricka kaffe och äta lite godis jag hade med. Den tjejen alltså ❤️❤️!!

Resultatet! ✨

Om

Min profilbild

Amanda Maria Natascha Sundström

20 åring som njuter av livet fullt med drömmar och planer. På fritiden älskar jag att träna och umgås med vännerna. Jag är alltid glad och positiv och skriver gärna om precis vad som helst, som händer i mitt helt vanliga liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela